Buitenland

Ook voor Nederlanders die buiten Nederland wonen verzorgt Karin Bloemen met grote regelmaat optredens. Vaak gaat het dan om een Nederlandse Club/Vereniging die haar uitnodigt om een voorstelling te verzorgen in het betreffende land, soms ook om een bedrijf dat een optreden wil voor de werknemers die daar wonen/werken.

Zo is ze al in vele landen geweest, waaronder Zuid Afrika, Brazilië, de Antillen, Dubai, Maleisië, Indonesië, Nieuw Zeeland en Australië, onder de meest uiteenlopende omstandigheden en op de meest uiteenlopende lokaties; van een luxe resort tot een oud schoolgebouw, van een zaaltje in een hotel tot een rustiek pleintje in een dorp.

Keer op keer blijkt de combinatie van liedjes en conferences – waarin de eigenaardigheden van het betreffende land altijd worden verwerkt – zeer succesvol en raakt ze een gevoelige snaar bij het publiek, dat weer even kan genieten van onvervalste Nederlandse humor en emotie.

Voor meer informatie voor de mogelijkheden kunt u contact opnemen met haar management La Bloemen Productions: info@labloemen.nl